Κόκκινα αυγά! Πως θα βγάλεις την βαφή από τα χέρια σου

0
651
κοκκινα αυγα πως φευγει η βαφη απο τα χερια

Κόκκινα αυγά! Βάφεις τα κόκκινα λαχταριστά αυγά σου και ξαφνικά βλέπεις τα χέρια σου κατακόκκινα ή ακόμα χειρότερα, είσαι στο τραπέζι, καθαρίζεις κόκκινα αυγά και τα χέρια σου ξαφνικά έχουνε μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο, το οποίο δεν μπορείς και να το κρύψεις γιατί όπως και να το κάνουμε η κόκκινη βαφή στα χέρια δεν κρύβεται με τίποτα!

Για να μην πλένεις ασταμάτητα τα χέρια σου με σαπούνι, νομίζοντας ότι θα βγει η βαφή από τα κόκκινα αυγά, πάμε να δούμε μαζί 3 μυστικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις από πάνω σου το κόκκινο χρώμα και να βγεις έξω σαν άνθρωπος.

Κόκκινα αυγά: Πως φεύγει η βαφή από τα χέρια;

Πάμε λοιπόν να δούμε 3 τρόπους για να βγάλεις την κόκκινη βαφή από τα χέρια σου. όλα τα υλικά τα έχεις στο σπίτι σου σίγουρα!

Πως φεύγει η βαφή από τα χέρια; Τρόπος 1

Είναι πάρα πολύ απλό. Πάρε ασετόν, πάρε βαμβάκι και απλά τρίψε τα χέρια σου στα σημεία που έχεις την κόκκινη βαφή και είσαι έτοιμος και έτοιμη!

κοκκινα αυγα πως φευγει η βαφη απο τα χερια

Πως φεύγει η Βαφή από τα χέρια; Τρόπος 2

Πανεύκολο, Παίρνεις λάδι, καλύτερο ελαιόλαδο, το ανακατεύεις με ζάχαρη και κάνεις ένα απαλό μασάζ και αφαιρείς το κόκκινο χρώμα από τα κόκκινα αυγά που επιμένει να μένει στα χέρια σου.

Πως φευγει η βαφη απο τα χερια

Πως φεύγει η βαφή από τα χέρια; Τρόπος 3

Ο τρίτος και αρκετά εύκολος τρόπος είναι να ανακατέψεις μαγειρική σόδα με ξύδι. Αυτή η πάστα που θα βγει, την τρίβεις πάνω στα σημεία που έχεις βαφτεί και είσαι έτοιμος και έτοιμη!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ