Πόσα κόκκινα αυγά κάνει να τρώμε;

0
581
Ποσα αυγα κανει την ημερα;

Πόσα κόκκινα αυγά κάνει να τρώμε την ημέρα; Είναι μια πολύ σοβαρή ερώτηση που πρέπει να απαντήθει για να γνωρίζεις φέτος το Πάσχα πόσα αυγά μπορείς να καταναλώσεις άφοβα. όπως και να το κάνουμε, τα κόκκινα αυγά το Πάσχα, είναι Must αλλά κανένας δεν ξέρει πραγματικά πόσα αυγά πρέπει να τρώμε και τι μπορούμε να πάθουμε αν καταναλώσουμε περισσότερα από όσα αντέχει ο οργανισμός μας.

ΠΟΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ;

Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί αποφεύγουνε να καταναλώνουν πολλά αυγά μέσα στην ημέρα ή και μέσα στην εβδομάδα έχοντας ως φόβο την χοληστερίνη. Η αλήθεια όμως είναι ότι το αυγό δεν επηρεάζει την χοληστερίνη, είναι ένας μικρός μύθος ο οποίος έχει καταρριφθεί πολλά χρόνια πριν και εμείς αδυνατούμε να το αντιληφθούμε.

Για δες πως θα φύγει η βαφή από τα χέρια σου –> Κόκκινα αυγά! Πως θα βγάλεις την βαφή από τα χέρια σου

όπως είναι ευρέως γνωστό, η χοληστερίνη επηρεάζεται από τα κορεσμένα λιπαρά που υπάρχουν σε διάφορες τροφές. Το καημένο και αδικημένο αυγό, έχει μόνο 2 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών.

Έτσι λοιπόν με βάση τα προηγούμενα και κατόπιν πολλών ερευνών τα αυγά που κάνει να φάμε μέσα στην ημέρα, καλό είναι να μην ξεπερνούν τα 2. Είναι υπεραρκετά γιατί παίρνεις στο 100% τις ημερήσιες θρεπτικές αξίες που μπορεί να σου χαρίσει το αυγό.

σχεδια για πασχαλινα αυγαΜε βάση τα παραπάνω, δεν υπάρχουν επίσημες συστάσεις ως προς την επιτρεπόμενη κατανάλωση αυγών, ωστόσο έως δύο αυγά την ημέρα είναι υπεραρκετά στο πλαίσιο μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Σχετικά με το πως θα φας τα αυγά είναι ένα θέμα. Πολλοί επιλέγουν να φάνε τα κόκκινα αυγά με μπόλικο αλάτι και μουστάρδα. Ναι μεν το καταλαβαίνω να θέλεις να το απολαύσεις το αυγουλάκι σου αλλά καλό είναι να μην το παρακάνουμε.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ