Ανώτατη Διάκριση από την Greek Taste Beyond Borders

0
15354

Φέτος είχα την τιμή να επιλεγώ από την GREEK TASTE BEYOND BORDERS ως «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2020» (Ambassador for Greek Gastronomy 2020), επιλέξιμος να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτή τη υψηλή διάκριση και τιμή, φέρω και την ευθύνη για την άρτια εκπροσώπηση της Ελληνικής Γαστρονομίας. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανώ αντάξιος της επιλογής αυτής και ελπίζω να φτάσω στην κορυφή, όχι για προσωπικό όφελος αλλά για την προβολή της Ελλάδας στο διεθνές γαστρονομικό προσκήνιο.

Τι είναι το GREEK TASTE BEYOND BORDERS;

Η GREEK TASTE BEYOND BORDERS (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων) είναι ένας οργανισμός ιδιωτικών συμφερόντων με έμβλημα την χρυσή σπείρα και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο κι έχει καταφέρει με αυτοχρηματοδότηση να δημιουργήσει το μεγαλύτερο business network με εξουσιοδοτημένους ambassadors σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Η αξία του τίτλου για έναν Έλληνα Chef, αυτή του επίσημου τίτλου «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας®» αποτελεί το υψηλότερο διαπιστευτήριο ανώτατου κύρους στην ιστορία της ελληνικής γαστρονομίας, με νέους ορίζοντες να ανοίγονται στο διεθνές γαστρονομικό στερέωμα για τους πιστοποιημένους Έλληνες chef.

Στόχος της GTBB είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή πηγή ευαισθητοποίησης για τους ηγέτες της αγοράς και τον κόσμο που συνδέονται με τον ελληνικό πολιτισμό.

Πως παίρνει κάποιος το βραβείο από την GREEK TASTE BEYOND BORDERS;

Τα βασικά κριτήρια για την απόκτηση των βραβείων τίτλου πιστοποίησης GTBB είναι κυρίως:

  • Η αριστεία στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων
  • Η εξαιρετικής ποιότητας και ελέγχου, ηθική στη διαχείριση πρώτων υλών
  • Η οργανωτική κουλτούρα & βασικές αξίες του chef
  • Η ενίσχυση του πολιτισμού μέσω της γαστρονομίας

Η διαδικασία αξιολόγησης περνά από φάσεις και τη δέσμευση των αξιολογητών GTBB, εξειδικευμένων ειδικών μελών του GTBB που διαδίδονται παγκοσμίως και έχουν ειδικές γνώσεις.

Ευχαριστώ πολύ τον θεσμό του Greek Taste Beyrond Borders για την τεράστια ευκαιρία που μου δίνεται να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε όλα τα μήκη του κόσμου, ως «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2020».

Με εκτίμηση,

Πέτρος Συρίγος

Για περισσότερες υπέροχες συνταγές και συμβουλές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο Youtube για video με συνταγές! Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο Petros-Syrigos.com, δείτε τις συνταγές μου στην εκπομπή “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και ακολουθήστε την σελίδα μου στο Facebook για να βλέπετε τα καθημερινά νέα μου (ή απλά πατήστε εδώ για να διαβάσετε το βιογραφικό μου)!”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here