Ο Πέτρος Συρίγος στην Επιτροπή Βράβευσης στα Coffee Business Awards 2022

0
894

Ο Πέτρος Συρίγος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κλήθηκε ναα βρεθεί ως μέλος της Επιτροπής Βράβευσης των Coffee Business Awards 2022, που θα ψηφίσει και θα αναδείξει τους άριστους του ελληνικού κλάδου του καφέ.

Τα Coffee Business Awards, Για 4η συνεχή χρονιά υπό την ethosEVENTS διοργανώνει την τεράστια αυτή βράβευση σε συνεργασία με το  Coffee & Brunch Magazine, και το coffeemag.gr.

Τα Coffee Business Awards θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 2 Δεκεμβρίου 2022, με φυσική παρουσία προσκεκλημένων, ομιλητών και βραβευόμενων σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση και ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Στα «Coffee Business Awards» θα απονεμηθούν περίπου 100 κατηγορίες βραβείων, σε 7 θεματικές ενότητες καθώς και 14 τιμητικά βραβεία.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here