Πέτρος Συρίγος: Ο Έλληνας brand ambassador του Thermomix

0
130
Πάνος Συρίγος με το Thermomix

Το Thermomix φέρνει την λύση για όσους αναζητούν γρήγορα αλλά και υψηλής γευστικής αξίας γεύματα σε μια ολοένα και πιο απαιτητική καθημερινότητα. Το Thermomix είναι, λοιπόν, μια επαναστατική συσκευή κουζίνας που συνδυάζει λειτουργίες, όπως μίξη, τεμαχισμό, ζύμωμα, μαγείρεμα και άλλα.

Ως ο Έλληνας ambassador του Thermomix θα σας προτείνω πολλές συνταγές για όσους το έχετε ήδη σπίτι σας ή για όσους σκέφτεστε να το αγοράσετε. Εκτός από το μαγείρεμα στον ατμό, το ψήσιμο και το ζύμωμα, το νέο Thermomix μπορεί επίσης να τηγανίσει στους 160°C  ή να ψήσει με slow cooking. Συνολικά συνδυάζει περισσότερες από 20 συσκευές σε μία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Syrigos (@petros.syrigos)

Οι άπειρες δυνατότητες του Thermomix

Διαθέτει λειτουργίες για μαγείρεμα sous vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος). Το Thermomix εκτός από το ότι θα κάνει πιο εύκολη τη καθημερινότητά σας, θα σας δώσει νέες ιδέες και θα σας οξύνει τη φαντασία. Θα σας δώσει, επίσης, οδηγίες για να φτιάξετε τα φαγητά που σας αρέσουν, μαζί με εμένα άλλωστε.

Η ενσωματωμένη στο Thermomix TM6 εφαρμογή Cookidoo®, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο. Μπορείς να τις ακολουθήσεις ή να τις αλλάξετε με βάση τα γούστα σας.

Μέσα από το Cookidoo μπορείτε να κάνετε τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό γευμάτων σας, την λίστα αγορών και την προσαρμογή των μερίδων στις ανάγκες σας. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ στο laptop, στο κινητό και απευθείας στην ενσωματωμένη οθόνη του Thermomix TM6.

Η ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά παρέχει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να γνωρίσουν από κοντά το οικοσύστημα Thermomix. Απλοποιεί διαδικασίες και κάνει τα gourmet γεύματα πιο εύκολα από ποτέ!

Δες το βιογραφικό του Πέτρος Συρίγου –> Chef

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ