Ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για γεμιστά;

0
642
γεμιστά με κιμά

Ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για γεμιστά, εσύ ξέρεις;

Επιτέλους ήρθε αυτή η εποχή που οι ντομάτες, οι μελιτζάνες, τα κολοκύθια και οι πιπεριές είναι φρέσκα, μοσκοβολάνε και θέλεις να τα φας ακόμα και άψητα. Έχοντας όλα αυτά τα χρωματιστά, μυρωδάτα και φρέσκα λαχανικά τι σου έρχεται να μαγειρέψεις; ε ναι! Γεμιστά!

Δεν υπάρχει πιο ωραία, θρεπτική και καλοκαιρινή συνταγή γεμιστά που είναι από τα λίγα φαγητά που μπορείς να τα φας με το που βγουν από τον φούρνο αλλά και κατευθείαν από το ψυγείο! Ξέρω όμως ότι σε απασχολεί πάρα πολύ ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για γεμιστά που να ταιριάζει στο 100% και να σου απογειώσει το τοπ καλοκαιρινό φαγητο, πάμε να το δούμε μαζί!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ;

Πόσες φορές έχεις φτιάξεις γεμιστά; Να φανταστώ άπειρες φορές. Πόσες φορές λίγο πριν τα φτιάξεις έχεις αναρωτηθεί, ” Ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για γεμιστά”; Πάμε να δούμε μαζί και με κάθε λεπτομέρεια ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για γεμιστά!

Το καλύτερο ρύζι για τα γεμιστά είναι το καρολίνα. Το συγκεκριμένο ρύζι είναι πολύ πλούσιο σε άμυλο και θα σου δώσει ένα χυλωμένο αποτέλεσμα. Κανονικά το ρύζι για τα γεμιστά δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σπυρωτό ούτε πολύ χυλωμένο. Σημαντικός παράγοντας για το καλύτερο ρύζι για τα γεμιστά είναι τι προτιμάς και εσύ. Για παράδειγμα αν θέλεις να είναι τα γεμιστά ακόμα πιο μελωμένα και χυλωμένα θα επιλέξεις το γλασέ ρύζι.

Αν με ρωτάς, εγώ προτιμώ να είναι πιο πολύ σπυρωτό επομένως στην μαγειρική μου αλλά και στις συνταγές μου επιλέγω το κίτρινο ρύζι για τα γεμιστά.

Η επιλογή είναι στο εκατό τοις εκατό επάνω σου και στο τι ακριβώς θες. Αν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις του κανόνες, επίλεξε ρύζι καρολίνα που θεωρείται ως το καλύτερο ρύζι για τα γεμιστά.

Αφού έμαθες ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για τα γεμιστά, προτείνω να μην χάσεις άλλο χρόνο και να τα φτιάξεις τώρα, που  κοιτάς αυτό το άρθρο.

Πάρε και τις συνταγάρες!

Γεμιστά με κιμά

Γεμιστά “ορφανά”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here