Πατάτες βραστές σε χρόνο Dt

0
49
πατατεσ βραστεσ με γρηγορο βρασιμο

Θέλεις να φτιάξεις πατάτες βραστές ή να τις εντάξεις μέσα σε ένα άλλο φαγητό αλλά δεν έχεις καθόλου χρόνο; Εδώ θα βρεις το κόλπο για να κάνεις τις πατάτες με γρήγορο βράσιμο χωρίς να χάνεις χρόνο και υπομο0νή.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΡΑΣΙΜΟ

Γενικότερα, οι πατάτες χρειάζονται περίπου 30 λεπτά βράσιμο για να πούμε ότι είναι έτοιμες προς κατανάλωση. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν έχεις χρόνο να περιμένεις 30 ολόκληρα λεπτά μέχρι να γίνουν οι πατάτες, αφού θα έχουν περάσεις και περίπου 10 λεπτά για το καθάρισμα της πατάτας. πατατεσ βραστεσ βρασιμο

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να πετύχεις τις πατάτες βραστές αλλά με γρήγορο βράσιμο; Βάλε μπροστά τον βραστήρα! να, πολύ καλά άκουσες. Ενεργοποίησε τον βραστήρα, ζέστανε το νερό και στη συνέχεια πρόσθεσέ το στην κατσαρόλα. Μόλις γλίτωσες πολύτιμο χρόνο από το βράσιμο του νερού.

Αν θέλεις οι πατάτες βραστές να γίνουν ακόμα πιο γρήγορα, προτείνω να τις κόψεις κομματάκια πχ στα 4 ή στα 5. Όσο πιο μικρά τα κομμάτια τόσο πιο γρήγορα θα βράσουν.

πατατεσ βραστεσ βρασιμο

Αν θέλεις τις πατάτες βραστές να τις προσθέσεις κάπου αλλού πχ σε κάποιο άλλο φαγητό που θα βράσεις, θα ψηθεί ή θα τηγανιστεί, αφήνεις τις πατάτες μόνο 5 λεπτά να βράσουν. Αν θέλεις να καταναλώσεις τις πατάτες βραστές, τόσο το βράσιμο θα πάει στα 10 με 15 λεπτά το πολύ!

Αφού έκανες το τοπ γρήγορο βράσιμο για τις πατάτες βραστές, για δες τι μπορείς να φτιάξεις στα γρήγορα:

Πατάτες Ογκρατέν

 

Πατάτες με μπέικον και κρεμμύδι στο τηγάνι

 

Πατατοσαλάτα baby με μυρωδικά

πατατοσαλατα με μυρωδικα

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here