Τρουφάκια με μελομακάρονα που περίσσεψαν

0
887
Τρουφάκια με μελομακάρονα που περίσσεψαν

Τρουφάκια με μελομακάρονα που περίσσεψαν! Μήπως σου έμειναν πάρα πολλά μελομακάρονα και δεν έχεις τι να τα κάνεις; Μην στεναχωριέσαι καθόλου και μην πιεστείς να τα φας, υπάρχουν φανταστικές συνταγές που μπορείς να κάνεις με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν!

Μπες και ρίξε μια ματιά εδώ –> Τι να κάνεις τα μελομακάρονα που περίσσεψαν | Ιδέες για τοπ συνταγές

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ:

Πάμε να δούμε πως θα κάνεις τα πιο νόστιμα τρουφάκια από τα μελομακάρονα που περίσσεψαν!

Τρουφάκια με ΜΟΝΟ 3 υλικά

Στη συγκεκριμένη συνταγή, όπως θα δεις στο άρθρο, σου γράφω ότι μπορείς να βάλεις 250 γραμμάρια από μπισκότα ή από το κέικ που περίσσεψε. Εσύ στη συγκεκριμένη περίπτωση θα βάλεις τα μελομακάρονα που σου περίσσεψαν.

Τρουφάκια με σοκολάτα και αμύγδαλα

Αντίστοιχα και σε αυτή την συνταγή, εσύ θα πηδήξεις τα πρώτα βήματα από την εκτέλεση και θα πλάσεις κατευθείαν τα μελομακάρονα σου σε μπαλίτσες και έπειτα θα ρίξεις επικάλυψή σοκολάτας και αν θες προσθέτεις και αμύγδαλα. Σκέψου όπως πως ήδη θα έχουν καρύδι από τα μελομακάρονα. Από τα πιο νόστιμα τρουφάκια με μελομακάρονα που περίσσεψαν!

Τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα

Σε αυτή την συνταγή, εσύ αντικαθιστάς την σοκολάτα και το μέλι με τα μελομακάρονα, όλη η υπόλοιπη διαδικασία είναι η ίδια. Τα πιο νόστιμα τρουφάκια με μελομακάρονα που περίσσεψαν!

Γλειφιτζούρια Κέικ Σοκολάτας (Cake Pops)

Τέλεια συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά και οι μεγάλοι! Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα cake pops; Κανένας! Στη συγκεκριμένη συνταγή, θα πηδήξεις το κομμάτι που αναφέρεται στο κέικ για τα cake pops και θα πας κατευθείαν στην επικάλυψη γιατί εσύ έχεις μελομακάρονα που περίσσεψαν! Τα πιο νόστιμα τρουφάκια από μελομακάρονα που περίσσεψαν είναι εδώ!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here