Περίσσεψε κουρκούτι; Δεν το πετάς

0
612
κουρκουτι που περισσεψε

Περίσσεψε κουρκούτι; Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να το πετάξεις! Έχεις φτιάξει τον ωραίο σου τηγανητό μπακαλιάρο με την μοναδική σκορδαλιά και σου έμεινε πολύ κουρκούτι; Φυσικά και δεν θα το πετάξεις, σου έχω ιδέες για να χρησιμοποιήσεις το κουρκούτι που περίσσεψε σε υπέροχες και πανεύκολες συνταγές!

Κουρκούτι που περίσσεψε:

Αφού λοιπόν σου περίσσεψε κουρκούτι, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το χρησιμοποιήσεις σε άλλα θαλασσινά. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις τηγανιτές γαρίδες με το πιο τέλειο κουρκούτι που έχει γίνει ποτέ!κουρκουτι που περισσεψε

Μπορείς να πάρεις μικρά κομματάκια ψαριού όπως ο μπακαλιάρος ή και όποιο άλλο ψάρι σου αρέσει και να κάνεις μικρές μπουκίτσες με το πιο τραγανό κουρκούτι! κουρκουτι που περισσεψε

Παράλληλα μην ξεχνάς ότι όπως έκανες με τις γαρίδες, μπορείς να κάνεις με όλα τα θαλασσινά. Για παράδειγμα μπορείς να πάρεις καβουρόψυχα και να την βουτήξεις στο κουρκούτι και να την τηγανίσεις.

Μια άλλη φανταστική και πανεύκολη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις και λαχανικά στο κουρκούτι που περίσσεψε είτε να κάνεις ένα – ένα τα λαχανικά, όπως το πολύ γνωστό και σοκαριστικό “Onion rings” ‘η μπορείς να κόψεις πολλά λαχανικά να τα αναμείξεις και στη συνέχεια να τα βουτήξεις στο κουρκούτι που περίσσεψε.

κουρκουτι που περισσεψε

 

Άλλη μια ιδέα είναι να φτιάξεις μικρά πιτάκια είτε τυροπιτάκια είτε σπανακοπιτάκια είτε ότι άλλο θες. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Παίρνεις το κουρκούτι που περίσσεψε, το αναμειγνύεις με λαχανικά ή ό,τι άλλο θες και τα τηγανίζεις!

 

Έτσι δεν πάει τίποτα χαμένο!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here