Τα 2 μυστικά για βελούδινη και ελαφρά σκορδαλιά

0
680
σκορδαλια μυστικα

Σκορδαλιά! Επιτέλους ήρθε αυτή η μέρα που κοιτάς όλη μέρα συνταγές για να κάνεις την πιο βελούδινη σκορδαλιά. Εσυ έχεις επιλέξει ποια σκορδαλιά θα κάνεις; Προτιμάς την σκορδαλιά με ψωμί ή θέλεις μια σκορδαλιά με πατάτα;

όποια και να επιλέξεις, η γεύση και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο!

Πριν πάμε να δούμε τα 2 μοναδικά μυστικά για να κάνεις και ελαφριά την σκορδαλιά σου αλλά και βελούδινη θέλω να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο που ετοίμασα χθες και απαντάει στο βασικό ερώτημα, με τι ταιριάζει η σκορδαλιά; –> Με τι ταιριάζει η σκορδαλιά;

Πάμε λοιπόν να δούμε τα σούπερ απλά μυστικά!

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΑ:

Είσαι στην κουζίνα και θέλεις να φτιάξεις σκορδαλιά αλλά θέλεις να την κάνεις πάρα πολύ ελαφριά γιατί έχεις και έξοδο το βράδυ και ας μην ξεχνάμε ότι όσο και αν λατρεύουμε την σκορδαλιά είναι κάπως βαριά για το στομάχι και σίγουρα για την αναπνοή. Ενδεχομένως να δυσκολέψουμε τον κόσμο με τον οποίο θα βρεθούμε, ειδικά αν δεν έχουν φάει και αυτοί σκορδαλιά.

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις ελαφριά την σκορδαλιά σου είναι πάρα πολύ απλό. Όπως ετοιμάζεις τα σκόρδα σου για την φανταστική σκορδαλιά σου, θα τα κόψεις στην μέση και θα αφαιρέσεις τις φύτρες, την λεγόμενη “Καρδιά” του σκόρδου.

Με αυτόν τον τρόπο, με το να αφαιρέσουμε δηλαδή την καρδιά, η σκορδαλιά μας αυτόματα γίνεται πάρα πολύ ελαφριά! Επίσης αν θέλεις να είναι η σκορδαλιά ελαφριά, καλό είναι να μην την αφήσεις πάνω από 3 μέρες στο ψυγείο γιατί όσο αφήνεις την σκορδαλιά, τόσο δυναμώνει η ένταση του σκόρδου.

Το άλλο μυστικό είναι σχετικά με την υφή και είναι πάρα πολύ σημαντικό!

Θέλεις να κάνεις μια σκορδαλιά, φοβερή, αφράτη και βελούδινη, το καταλαβαίνω! Θέλεις για παράδειγμα να κάνεις αυτή την συνταγή όπως είναι στην φωτογραφία.

σκορδαλια με ψωμι, μια υπεροχη σκορδαλια με την κλασικη συνταγη για να συνοδευσεις τον τηγανητο μπακαλιαρο!

Είναι ένα το μυστικό και εξαιρετικά απλό! Προσθέτεις πολύ αργά και πολύ σταθερά το λάδι στην σκορδαλιά σου με αυτόν τον τρόπο η σκορδαλιά αποκτά μια άκρως βελούδινη υφή και γίνεται πολύ αφράτη χωρίς γρομπαλάκια.

Είναι πραγματικά πολύ απλό να κάνεις μια ελαφριά και βελούδινη σκορδαλιά!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ