Θέλεις ένα εύκολο και γρήγορο πρωινό, που να σου δώσει ενέργεια, για να βγάλεις την ημέρα; Σου έχω ακριβώς ό,τι ψάχνεις για τις πιο εύκολες και γρήγορες συνταγές για πρωινό με αυγά, με βρώμη, με μέλι, με σοκολάτα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!
Πρωινό με γλυκές ιδέες
Τα πιο γρήγορα «κρουασανάκια» που μπορείτε να φτιάξετε σπίτι! Όσοι είστε λάτρεις της ζύμης και των κρουασάν θα πρέπει να κάνετε αυτή τη συνταγή για να φτιάχνετε τα δικά σας κρουασανάκια με γέμιση πραλίνα ή μαρμελάδα και δε θα σας λείψει ποτέ το γλυκό!
Banana bread ή ψωμί με μπανάνα! Μία υπέροχη πρόταση για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο, αλλά και για τον δικό σας πρωινό καφέ.
-
Αφράτο κέικ μπανάνας με γυαλιστερό γλάσο σοκολάτας
Σου έχω την συνταγή για το πιο υπέροχο, αφράτο και νόστιμο κέικ μπανάνας που έχεις φάει ποτέ! Είναι εύκολο και εξαιρετική επιλογή για το πρωινό σου ή μπορείς να το βγάλεις στην παρέα σου και να τους ξετρελάνεις!
Το κέικ πάει πάντα εξαιρετικά με καφέ ή τσάι και η συγκεκριμένη συνταγή για κέικ της στιγμής είναι πάρα πολύ εύκολη και φτιάχνει ένα υπέροχο γλυκάκι! Θα σας θυμίσει αμέσως το κέικ όπως το έχετε δοκιμάσει σε πρωινό μπουφέ ξενοδοχείο, στις πιο ανέμελες και υπέροχες στιγμές!
Η μηλόπιτα είναι ένα γλυκό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, κυρίως γιατί είναι νόστιμη και συνοδεύει ιδανικά τον καφέ ή το πρωινό σας. Αυτό που ίσως να μην ξέρετε για την μηλόπιτα είναι ότι μπορεί να γίνει στο τηγάνι! Αλήθεια, έχετε δοκιμάσει ποτέ να κάνετε μηλόπιτα στο τηγάνι; Ακολουθήστε την συνταγή και θα δείτε ότι γίνεται, εύκολα και γρήγορα!!!
Τα πιο εύκολα, θρεπτικά και νόστιμα μπισκότα με βρώμη είναι εδώ και είναι σπιτικά!
Πανεύκολη συνταγή για μαλακά μπισκότα λεμονιού που θα θέλετε να τα τρώτε όλη την ώρα! Αρέσει σε μικρούς και σε μεγάλους και τα μπισκότα λεμονιού είναι μια λύση για να έχετε πάντα ένα κέρασμα στο σπίτι για μια απρογραμμάτιστο επισκέπτη!
Πρωινό με αυγά
Το κροκ-μαντάμ (γαλλ. croque-madame – τραγανή κυρία) είναι είδος ψητού σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί κι απίθανη μπεσαμέλ με τυρί κρέμα Philadelphia, το οποίο αποτελεί τυπικό έδεσμα των γαλλικών μπιστρό. Αποτελεί παραλλαγή του γνωστού croque monsieur γιατί σερβίρεται με ένα τηγανητό αβγό (ή αβγό ποσέ).
Τα αυγά ποσέ τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους, αφού θα τα βρείτε σε πολλά πιάτα για brunch! Πέραν την τάσης του brunch, τα αυγά ποσέ είναι ιδανικά για πρωινό ή σνακ και σε συνδυασμό με λαχανικά ή σαλάτα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο πιάτο για ένα ελαφρύ ή κυρίως γεύμα!