Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά για το Ελληνικό τραπέζι

1
737
παραδοσιακα χριστουγεννιατικα γλυκα

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά! Θέλεις φέτος να κάνεις ένα από τα πιο παραδοσιακά και Ελληνικά τραπέζια; Καταρχάς πρέπει να ξεκινήσεις με το Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που σου έχω μαζέψει όλες τις συνταγές –>Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πλήρες μενού

Εν συνεχεία, πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα. Δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τα ξενόφερτα Χριστουγεννιάτικα γλυκά γιατί τα δικά μας, τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, δεν παίζονται και δεν θα τα βρεις πουθενά παραμόνο στο Ελληνικό τραπέζι.

Πάμε να τα δούμε μαζί!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ:

Πάμε να ξεκινήσουμε με το ωραιότερο γλυκό των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Καρυδόπιτα

Τι να σου πω για το λατρεμένο αυτό γλυκό; ότι και να πω είναι λίγο. Από τα πιο Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Και αν με ρωτάς, δεν είναι μόνο Χριστουγεννιάτικο.

Παραδοσιακός Μπακλαβάς

Ο παραδοσιακός, ο σωστός ο δυνατός μπακλαβάς που όπου και να έχει εμφανιστεί δεν έχει απογοητεύσει κανέναν! Από τα λατρεμένα Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα ξετρελαθούν όλοι!

Μην ξεχάσεις ότι σου έχω μαζέψει όλα τα μυστικά για έναν καλό μπακλαβά και θα τα βρεις εδώ –> Μυστικά για καλό μπακλαβά

Σαραγλί

Ποιος δεν έχει φάει σαραγλί και δεν έχει πέσει με τα μούτρα στην πιατέλα; Μπορεί το σαραγλί να μην είναι από τα πιο παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά των Ελλήνων αλλά με την πάροδο των ετών έχει καθιερωθεί και αυτό.

Λουκουμάδες

Δεν θέλω καθόλου να παραξενεύεσαι με τους λουκουμάδες. Να ξέρεις ότι οι λουκουμάδες με μέλι και καρύδι ήταν από τα πιο Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά που μπορεί να υπάρξουν σε ένα Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Βάλε και λίγη κανελίτσα από πάνω και είσαι έτοιμος/έτοιμη!

Μην ξεχάσεις ότι σου έχω τα τοπ μυστικά για τους λουκουμάδες –> Μυστικά για τραγανούς λουκουμάδες σε 7 βήματα

Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

Αγαπημένη, λαχταριστή και παραδοσιακή συνταγή. Σου προτείνω να κάνεις μια μικρή παραλλαγή στο γαλακτομπούρεκο γιατί θα δεις ότι αξίζει. Από τα πιο παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά που έχουν γίνει ποτέ!

Εκμέκ κανταϊφι

Το ξέρεις, το λατρεύεις και το θέλεις σε κάθε τραπέζι για να μην πω κάθε μέρα. Το εκμέκ καταϊφι ναι μπορεί να μην είναι από τα πιο Ελληνικά γλυκά που θα συναντήσεις αλλά αποτελεί ένα από τα πιο Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά για το τραπέζι σου!

Κοπεγχάγη γλυκό

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Από τα πιο παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά που έχουν γίνει ποτέ! Πίστεψε με, δεν θα απογοητεύσεις κανέναν με αυτό το γλυκό θα το λατρέψουν όλοι!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here