Περίσσεψαν κουραμπιέδες; Ε και; Σου έχω τις τοπ συνταγές!

1
822
Περίσσεψαν Κουραμπιέδες; Σου έχω φανταστικές συνταγές!

Περίσσεψαν κουραμπιέδες και δεν έχεις τι να του κάνεις; Δεν θέλω να ανησυχείς καθόλου! Σου έχω τις καλύτερες συνταγές για του κουραμπιέδες που περίσσεψαν για να μην αναρωτιέσαι τι να κάνω του κουραμπιέδες που περίσσεψαν!

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ!

Cheesecake φράουλα

Είναι ένα εύκολο γλυκό μιας και δεν χρειάζεται ψήσιμο! Μετά από πολλές δοκιμές στο συγκεκριμένο γλυκό καταλήγω σε αυτή τη συνταγή, την οποία προτείνω να τη δοκιμάσετε! Αυτό το Cheesecake φράουλα μπορείτε να το δοκιμάσετε με ό,τι μαρμελάδα θέλετε από πάνω! Για να μην αναρωτιέσαι τι να κάνεις τους κουραμπιέδες που περίσσεψαν, παρτους και αντικατέστησε με κουραμπιέδες τα μπισκότα για το cheesecake!

Banoffee

Το καλύτερο και πιο νόστιμο Banoffee με τραγανή μπισκοτένια βάση, πλούσια καραμέλα με υπέροχη ελαφριά σαντιγί και σάλτσα σοκολάτας! Το πιο εύκολο μπανόφι! Ακριβώς το ίδιο κάνεις και σε αυτό το γλυκό! Παίρνεις τους κουραμπιέδες που σου περίσσεψαν και αντικαθιστάς τα μπισκότα.

Τούρτα παγωτό με μωσαϊκό και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς

Φανταστικό και τρομερό γλυκό και αν θέλεις την γνώμη μου είναι από τις τοπ συνταγές για τους κουραμπιέδες που περίσσεψαν! Αντικαθιστάς τα μπισκότα με σπασμένους κουραμπιέδες!

Καριόκες με μουστοκούλουρο

Ακριβώς το ίδιο κάνεις και με τις καριόκες! Παίρνεις τους κουραμπιέδες τους μπας σε κομμάτια και αντικαθιστάς τα μουστοκούλουρα! Και δεν θα αναρωτιέσαι πια τι να κάνεις τους κουραμπιέδες που περίσσεψαν!

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκότα σε 5 λεπτα

Άλλη μια φανταστική και πεντανόστιμη συνταγή που το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αντικαταστήσεις τα μπισκότα με σπασμένους κουραμπιέδες!

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με πτι μπερ

Φοβερό σοκολατένιο γλυκό με πανεύκολη συνταγή! Αντικαθιστάς τα μπισκότα που κρύβει η συνταγή με χοντροσπασμένους κουραμπιέδες!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here